Mobilno vakuumsko dvigalo AERO CUBE - majhno, a mogočno

Novo vsestransko vakuumsko dvigalo za industrijo in trgovino, ki ne potrebuje električnega priključka, opravi delo tam, kamor druga dvigala ne morejo.

V začetku je bila ideja: vakuumsko dvigalo prinesti na mesto uporabe, ga priključiti in začeti z delom. Tako naj bi izgledalo vsakdanje življenje z novim vakuumskim dvigalom nemškega podjetja Aero-Lift, ki je vodilni razvijalec vakuumske tehnike v Evropi.

Mobilno vakuumsko dvigalo AERO CUBE - majhno, a mogočno

Dvigalo, neodvisno od elektrike

Ekipa razvijalcev se je lotila dela in rezultat je vakuumsko dvigalo z izjemnimi zmogljivostmi, ki deluje neodvisno od električnega omrežja. Po opravljenih prvih vzdržljivostnih testih na področju uporabe v obrtništvu in industriji, so bile prvi odzivi uporabnikov: “Ta malček pa kar nekaj zmore!« Majhno kompaktno zasnovano vakuumsko dvigalo namreč učinkovito in s presenetljivo močjo vskoči tam, kjer druga dvigala in prijemala naletijo na svoje meje.

Zmore, kjer konkurenca odpove

AERO CUBE se je izkazal na najrazličnejših področjih, od obdelave kovin, gradbeništva, proizvodnje oken in vrat, proizvodnje elektronike, logistike, pa do področja gradbe kabin in kontejnerjev. Tako napravo so vse te panoge že dolgo potrebovale, zato so številni proizvajalci poskusili ponuditi rešitev, ki deluje na podoben način. Vse pa imajo pomanjkljivosti, ki jih nadomešča AERO CUBE. Nekatere naprave lahko dvigujejo le gladke in čiste površine, spodletijo pa na hrapavih, prepustnih ali valovitih površinah. Druge komajda izpolnjujejo standarde varnosti pri delu. Spet tretje so zaradi omejenega nabora komponent zelo neprilagodljive za uporabo.


Dve napravi v enem

Kaj torej poleg kompaktnosti in majhne teže vakuumsko dvigalo AERO CUBE postavlja pred konkurenco na trgu? AERO CUBE ima več komponent, sesalne plošče se na primer lahko menjajo in prilagajajo. Vsaka naprava ima že integrirana dvižna ušesa, kar omogoča navpično in vodoravno obremenitev oz. manipulacijo. To pomeni, da sta v eni združeni kar dve napravi, to pa prinaša dodatne prihranke. Dodatno varnost zagotavlja vgrajena črpalka, ki ni odvisna od električnega omrežja. AERO CUBE omogoča tudi »priklop« na obstoječo infrastrukturo kot so viličarji in žerjavi. Izkorišča lahko torej že obstoječo infrastrukturo in tudi tu se prihranki hitro seštevajo. Razvojna ekipa v podjetju Aero-Lift je torej poskrbela, da bodo uporabniki priročnega zmogljivega dvigala zadovoljni tudi z razmerjem med kakovostjo in ceno.

Intuitivno upravljanje

20 kilogramsko vakuumsko dvigalo AERO CUBE že na prvi dotik vzbuja zaupanje. Je zelo intuitiven in enostaven za uporabo. Njegovi razvijalci pri podjetju Aero-Lift so namreč sledili načelu, da mora biti delo zabavno. Zato je upravljanje novega vakuumskega dvigala intuitivno, saj je zasnovan tako, da z njim lahko upravlja vsak od zaposlenih.

Akumulator zadržuje vakuum

Novi AERO CUBE varno in natančno premika tovore, težke do 250 kilogramov. Ta razred teže je primeren tako za industrijo, obrt in trgovino. Dejstvo, da novi član družine AERO deluje na baterijo (24 V), neodvisno od električnega omrežja, je še ena od prednosti, ki govori v prid fleksibilnosti in varnosti. Delovanje akumulatorja zagotavlja, da se z dodatnim črpanjem vakuum vzdržuje tudi do nekaj minut. Poleg tega pa je vgrajena tudi opozorilna naprava, ki operaterja že v zgodnji fazi opozarja za primer prazne baterije.

Zdravje na prvem mestu

Nemško podjetje Aero-Lift se že vrsto let zavzema za varovanje zdravja in humanizacijo delovnega mesta. Vsaka njihova naprava izdelana tudi v skladu z veljavnimi varnostnimi standardi in predpisi o preprečevanju nesreč. Pri razvoju pa so posebej osredotočeni na preprečevanje poškodb in bolezni, povezanih z delom. Delo z novim AERO CUBE delavcu zagotavlja, da lahko vse gibe izvaja ergonomično, enostavno, in seveda v zdravi drži.

PREDNOSTI AERO CUBA:

  • Ena naprava, številne možnosti uporabe.
  • Vedno pripravljen za uporabo, saj ne potrebuje električnega priključka.
  • Kompakten in lahek.
  • Horizontalna in vertikalna manipulacija tovora.
  • Mobilen in izjemno prilagodljiv.
  • Zmogljiva baterija.
  • Hitra prilagodljivost različnim površinam.
  • Izjemno robustna izdelava.

Preizkusite lahkotnost dviganja

AERO CUBE, zmogljivi malček v družini vakuumskih prijemal Aero-Lift, je le eden od vakuumskih pomočnikov, ki v lesni, kovinski in drugih industrijah olajšajo delo, zagotovijo prihranek in preprečujejo poškodbe. Kako zmogljivi, prilagodljivi in učinkoviti so se lahko prepričate v Intercetovem prodajno-razstavnem salonu v Šenčurju. S seboj lahko prinesete tudi svoje materiale. Pokličite nas ali nam pišite za termin obiska. Tako bomo lahko zagotovili, da vam bodo za pomoč in nasvet ob obisku na voljo tudi naši prodajno-tehnični svetovalci.


Galerija


Prijava na e-novice
Bodite prvi obveščeni o naših dogodkih, novicah in posebnih ugodnostih.

Povezane novice

Dobavitelj Aero-lift

Dobavitelj Aero-lift

Aero-Lift z novim tehnološkim mejnikom vakuumskega dviganja FORCE-LIFT

Aero-Lift z novim tehnološkim mejnikom vakuumskega dviganja FORCE-LIFT

Vakuumska dvigala

Vakuumska dvigala

Vakuumska prijemala – pomočnik za hitro in varno premikanje brez nastanka poškodb

Vakuumska prijemala – pomočnik za hitro in varno premikanje brez nastanka poškodb

Nazaj na seznam