Odprte so prijave za preventivne preglede strojev v juliju in avgustu

Pregled po kontrolnih točkah za vsak stroj zmanjša možnost nepredvidenih zastojev in poveča razpoložljivost stroja. Rezervirajte svoj termin.

V visoki sezoni obratovanja strojev težko najdemo čas za preventivne servise. A vedno znova se potrjuje pravilo, da je najdražji servis tisti, ki ga izpustimo. Zato bomo v juliju in avgustu, ko je nekaj več časa za vzdrževanje, izvajali preventivne preglede naših strojev pri kupcih in tako preprečili zastoje v mesecih, ko je proizvodnja na vrhuncu.

Odprte so prijave za preventivne preglede strojev v juliju in avgustu

Po kontrolnih točkah za vsak stroj

Servisni pregledi bodo potekali po vnaprej usklajenih terminih v juliju in avgustu, ko je proizvodnja običajno manj intenzivna zaradi letnih dopustov. Tak preventivni pregled je stroškovno za podjetje veliko bolj učinkovit, kot če se stroj pokvari sredi izdelave naročil v polni sezoni, ko nedelovanje prinaša velike izpade in s tem izgube. Vsak pregled bo potekal po kontrolnih točkah, določenih za posamezen stroj, po pregledu pa bodo strokovnjaki naše servisne službe poslali poročilo pregledu ter predlagali, katere vzdrževalne in servisne ukrepe potrebuje vsak stroj.




Če deluje, naj tako tudi ostane

Že dolgo ne deluje več pravilo »Če deluje, ne popravljaj«. V času sofisticiranih strojev visoke tehnologije, je nemoteno delovanje izjemnega pomena. Zato že nekaj časa velja pravilo: »Če deluje, poskrbimo, da bo tako tudi ostalo«. Iz dolgoletnih izkušenj naših serviserjev se je izkazalo, da je največja vrednost preventivnih pregledov za lastnike strojev prav to, da lahko vnaprej preprečijo zastoje pri strojih ali pa jih skrajšajo z načrtovanim servisom.

Servisni tehniki

V Intercetu izjemno pozornost namenjamo lastni ekipi servisnih tehnikov, ki se šolajo pri naših dobaviteljih, svoje znanje pa s strokovnimi obiski pri njih ves čas poglabljajo in posodabljajo. Tako skrbimo, da je kupcem na voljo ažurna in strokovna podpora skozi celotni življenjski cikel stroja.

Cena preventivnega pregleda

Cena preventivnega pregleda po kontrolnih točkah skupaj s pripravo poročila je 130 EUR (+ DDV) za prvi stroj ter 70 EUR (+ DDV) za vsak naslednji stroj. Pregled okvirno traja 1-2 uri (odvisno od stroja).

Rezervirajte svoj termin

Za lažjo uskladitev vas vabimo, da čimprej izpolnite obrazec za naročanje preventivnega pregleda - naš servisni tehnik bo termin pregleda predhodno uskladil z vami. Za vsa dodatna vprašanja v zvezi s preventivnim pregledom nas lahko pokličete na telefonsko številko 04 2711 550.

Če pa vam zahteve kupcev postavljajo izzive, zaradi katerih razmišljate o nadgradnji obstoječih strojev ali obogatitvi strojnega parka, pa ste vabljeni na posvet v naš prodajno-razstavni salon v Šenčurju. Z ekipo prodajno-tehničnega svetovalca in servisnega tehnika vam bomo pomagali pri določitvi najboljše rešitve.


4 dobri razlogi za preventivni pregled strojev:

  • S preventivnim pregledom zaznamo, kateri deli stroja bodo kmalu potrebovali nadomestek in jih dobavimo še pred okvaro. Zmanjša se čas nedelovanja stroja zaradi zagotavljanja vseh ustreznih nadomestnih delov.
  • Stroj deluje s polno učinkovitostjo, kar povečuje čas visoke profitabilnosti in zmanjšuje čas zastojev in izgub.
  • Dobro obvladujemo tveganje za popolno okvaro stroja. Morebitni pojavljajoči se problemi se zaznajo dovolj zgodaj.
  • Prepreči neprijetnosti podjetja, do katerih pride, če zaradi zastoja stroja ne zagotovi pravočasno dobave izdelkov.



Prijava na e-novice
Bodite prvi obveščeni o naših dogodkih, novicah in posebnih ugodnostih.

Povezane novice

Servis

Servis

Nazaj na seznam