Postati najboljši na področju lesene embalaže

Oglejte si posnetek webinarja: Proizvodnja lesene embalaže za 21. stoletje

Prihodnost proizvodnje palet in lesene embalaže je v avtomatizaciji, digitalizaciji in visoki prilagodljivosti. Lesnoobdelovalni stroji pa tudi programska oprema, ki bo odločala o zmagovalcih te hitro rastoče, a vse bolj konkurenčne panoge, morajo odgovoriti na največji izziv: kako se popolnoma prilagoditi potrebam izdelovalcev lesene embalaže in željam kupcev.

Postati najboljši na področju lesene embalaže

Na webinarju Proizvodnja lesene embalaže smo s strokovnjaki Interceta in nemškega Weiniga pogledali najboljše prakse in rešitve za dobičkonosno izdelavo palet in lesene embalaže s stroji za obdelavo lesa proizvajalca Weinig. Osredotočili smo se na sodobne avtomatske optimirne čelilnike Weinig (ogled naše ponudbe), podprte s programsko opremo za upravljanje z naročili in izdelavo krojnih list OptiPal.

Odgovorili smo na ključna vprašanja podjetij, ki si želijo nadgraditi svoj nastop na trgu izdelave palet in lesene embalaže.

Potek webinarja:

  • predstavitev rešitev za sodobno izdelavo palet in lesene embalaže Weinig,
  • primeri dobrih praks različnih uporabnikov in različnih kapacitetnih razredov,
  • predstavitev delovanja avtomatskih optimirnih čelilnikov s programsko opremo OptiPal za avtomatsko izdelavo krojnih list iz vaših naročil.

Udeleženci webinarja so povedali, da je ena od najpomembnejših dodanih vrednosti udeležbe na webinarju spoznavanje, kako popolnoma prilagoditi strojno obdelovalno linijo svojim potrebam. To pomeni, da kupijo, uporabljajo in vzdržujejo zares le tiste funkcionalnosti in tiste stopnje zmogljivosti, ki jih zahtevajo njihovi izdelki in obseg proizvodnje. Kompatibilni in modularni stroji Weinig to v popolnosti omogočajo. To pa je tudi ključno za optimizacijo stroškov in s tem donosnost. 

Si želite ogledati webinar? Pošljite nam zahtevo na info@intercet.si ali preko spletnega obrazca! 

Skupaj gradimo prihodnost lesno obdelovalne industrije v Sloveniji.


Želim naročiti posnetek spletnega seminarja "Optimizacija odsesovanja na obstoječih sistemih - Za povprečen prihranek električne energije 65 %"

Intercet d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Prijava na e-novice
Bodite prvi obveščeni o naših dogodkih, novicah in posebnih ugodnostih.

Iz naše ponudbe:

Weinig OptiCut S90
Weinig OptiCut S90

Najbolj zmogljiv model optimirnih čelilnikov s potisno roko - ne glede na to ali režete pakete letev,  profile, posamične deske ali okrogle palice.

Weinig OptiCut C700
Weinig OptiCut C700

Podmizni čelilnik Weinig OptiCut C 700 doseže s pomočjo specialnega žagalnega agregata tudi posebej velik presek rezanja.

Weinig OptiCut S50+
Weinig OptiCut S50+

Zmogljivost, fleksibilnost, natančnost in maksimalna varnost: to so prednosti optimirnega čelilnika OptiCut S 50+. Vstopni Weinigov model ponuja različne možnosti uporabe za majhne in srednje obrate.

Povezane novice

OptiPal programska oprema za optimirne čelilnike

OptiPal programska oprema za optimirne čelilnike

Schlesselmannove palete - tako dobre, da lahko postanejo tudi pohištvo

Schlesselmannove palete - tako dobre, da lahko postanejo tudi pohištvo

Palete in lesena embalaža (skoraj) brez odpadka

Palete in lesena embalaža (skoraj) brez odpadka

Nazaj na seznam