Proizvodnja masivnih plošč iz hiše Weinig v High Tech izvedbi

Stiskalnica za širinsko lepljenje Weinig ProfiPress C lahko spaja največje količine plošč na najmanjšem prostoru.

Proizvodnja masivnih plošč iz hiše Weinig v High Tech izvedbi

Stiskalnica za širinsko lepljenje Weinig ProfiPress C lahko spaja največje količine plošč na najmanjšem prostoru. Na stiskalnici za širinsko spajanje lesa se dnevno proizvede 2600 m2 najplemenitejših masivnih plošč iz trdega lesa. In to pri dolžini prehoda v stiskalnici manj kot 3 metre. Prej je bilo za enako kapaciteto potrebnih vsaj 15 metrov.

To omogoča učinkovita tehnika visoke frekvence z najkrajšimi časi stiskanja in odgovarjajočo varnostjo postopka. Posebno občutljiva bukva se ne zagreje, s tem pa ne pride do napetosti v lesu. V popolnosti se utrdi samo lepilo. To omogoča neposredno nadaljno obdelavo plošč v postopku formatiranja in brušenja.

Zaključek: maksimalna proizvodna kapaciteta na majhni površini, ob minimalnem strošku energije in dela. To so prednosti vrhunske tehnologije proizvodnje masivnih plošč iz hiše Weinig.

Vse stiskalnice v naši ponudbi si oglejte na povezavi, vabljeni tudi k branju naših ostalih novic https://intercet.si/novice


Iz naše ponudbe:

Weinig ProfiPress C
Weinig ProfiPress C

 Stiskalnica je sinonim za racionalno proizvodnjo velikih serij. Kapaciteta na izmeno se začne pri cca. 800 m² in to pri najvišji kvaliteti lepljenja. 


Nazaj na seznam