Rešitve za proizvodnjo lesenih oken na InTechu (17.-18.10.2018)

Na Weinigovem hišnem sejmu InTech bo predstavljen še posebej širok spekter rešitev za proizvodnjo lesenih oken.

Poleg naših strokovnjakov bodo prisotni tudi predstavniki proizvajalcev orodij, branžnih programov in ostali, vezani na oknarsko branžo. Ogledati si bo možno tudi 3D vizualizacijo moderne proizvodnje oken.

Rešitve za proizvodnjo lesenih oken na InTechu (17.-18.10.2018)

Spoštovane kolegice in kolegi,

želel bi vas opozoriti na posebej širok spekter rešitev za proizvodnjo lesenih oken na Weinigovem hišnem sejmu InTech. Razstavljenih bo kar nekaj strojev z različnimi okenskimi sistemi:


Poleg naših strokovnjakov bodo prisotni tudi predstavniki proizvajalcev orodij, branžnih programov in ostali, vezani na oknarsko branžo. Lahko si tudi ogledate 3D vizualizacijo moderne proizvodnje oken:

Pustite si predstaviti novitete iz področja proizvodnje oken.

Več informacij o samem dogodku in organiziranem obisku najdete na naši spletni strani.


Iz naše ponudbe:

Weinig Powermat 700
Weinig Powermat 700

Vstopni model novejše generacije strojev za skobljanje in profiliranje s PowerLock vpenjanjem orodij in najhitrejšimi nastavitvami stroja za potrebno obdelavo.

Weinig OptiCut S90
Weinig OptiCut S90

Najbolj zmogljiv model optimirnih čelilnikov s potisno roko - ne glede na to ali režete pakete letev,  profile, posamične deske ali okrogle palice.

Weinig Conturex Compact
Weinig Conturex Compact

Vstopni model stroja v premium razredu strojev za izdelavo oken. Visoka inovativna tehnologija je posebej privlačna za majhne in srednje velike obrate. Conturex Compact ponuja vse prednosti preizkušene serije Conturex po dostopni ceni, kar ga naredi privlačnega tudi za manjše obrate.


Weinig Conturex Vario
Weinig Conturex Vario

CNC center iz serije Conturex, ki ima najvišjo zmogljivost in kapaciteto v seriji, zahvaljujoč Vario-PowerGrip kleščam.


Nazaj na seznam