Proizvodnja lesene embalaže za 21. stoletje

Intercetov spletni seminar

Prevoz blaga je ena od hitro rastočih panog na svetu. Izdelovalci lesene embalaže smo del tega hitrega razvoja. Panoga izdelovanja palet in lesene embalaže tako raste, a postaja tudi vse bolj konkurenčna. Dodana vrednost na zaposlenega v panogi se povečuje, a povečuje se tudi število podjetij v panogi. Zaloge kakovostnega lesa so omejene, cena surovine pa raste. Avtomatizacija proizvodnje in optimizacija porabe lesa je zato ključna za konkurenčnost, rast in dobičkonosnost.

Proizvodnja lesene embalaže za 21. stoletje

Najboljši odgovor na izzive in zahteve industrije lesene embalaže so sodobni avtomatski optimirni čelilniki Weinig, podprti s programsko opremo za optimizacijo OptiPal. Z vami želimo deliti dolgoletne izkušnje podjetij Weinig in Intercet na tem področju, pokazati dobre prakse in rešitve. Zato vas vabimo na spletni seminar (webinar) na temo 

Proizvodnja lesene embalaže za 21. stoletje 

ki bo potekal v sredo, 10. februarja 2021 od 10. do 11. ure prek spletne platforme Microsoft Teams. 

Na webinarju bomo:

  • predstavili rešitve za sodobno izdelavo palet in lesene embalaže Weinig,

  • pogledali primere dobrih praks različnih uporabnikov in

  • v živo predstavili delovanje avtomatskega optimirnega čelilnika s programsko opremo OptiPal za avtomatsko izdelavo krojnih list iz vaših naročil.

Vaši sogovorniki bodo strokovnjaki podjetja Intercet in nemškega Weinig, ki je vrhunski nemški proizvajalec lesnoobdelovalnih strojev s 100-letno tradicijo. Je vodilno podjetje na področju strojev za obdelavo masivnega lesa, ki s svojimi inovativnimi rešitvami nenehno skrbi za razvoj lesnopredelovalne industrije.

Vsi sogovorniki bodo odgovarjali tudi na vaša vprašanja. 

S strojnimi rešitvami podjetja Weinig lahko svojim strankam ponudite vse vrste embalaže - stabilno, varno, v vseh velikostih - od lesenih škatel, zabojev, okvirjev na zaponke, palet, transportnih tal do posebnih modelov za občutljivo blago. S programsko rešitvijo OptiPal, ki je kompatibilna z vsemi njihovimi avtomatskimi čelilniki, pa dosežemo najboljši izkoristek lesa, avtomatsko izdelavo krojnih list in bolj transparentno proizvodnjo.

Webinar je koristen za vse proizvajalce palet in lesene embalaže - od največjih do najmanjših. Vabljeni v prihodnost vašega podjetja!

Tamara Golmajer in Intercet ekipa.


Želim naročiti posnetek webinarja:


Polja, označena z * so obvezna.


Iz naše ponudbe:

Weinig UniCut P
Weinig UniCut P

Idealen čelilnik za vstop v svet avtomatskega razreza fiksnih dolžin. Izredno uporaben stroj v obratih, ki se ukvarjajo z izdelavo palet, lesene embalaže ipd.

Weinig OptiCut S50+
Weinig OptiCut S50+

Zmogljivost, fleksibilnost, natančnost in maksimalna varnost: to so prednosti optimirnega čelilnika OptiCut S 50+. Vstopni Weinigov model ponuja različne možnosti uporabe za majhne in srednje obrate.

Weinig UniRip 310
Weinig UniRip 310

Večlistna žaga Weinig UniRip 310 je vstopni model strojev za širinski razrez in idealen za manjše obrtnike.

Povezane novice

Palete in lesena embalaža (skoraj) brez odpadka

Palete in lesena embalaža (skoraj) brez odpadka

OptiPal programska oprema za optimirne čelilnike

OptiPal programska oprema za optimirne čelilnike

Schlesselmannove palete - tako dobre, da lahko postanejo tudi pohištvo

Schlesselmannove palete - tako dobre, da lahko postanejo tudi pohištvo

Nazaj na seznam