Štiristranski skobeljni avtomat Cube 3

Enostavno štiristransko skobljanje do popolnosti. Idealen za manjše in srednje velike obrate.

Prepričal vas bo s preprostim konceptom upravljanja in minimalno delovno obremenitvijo. Brez napak pri obdelavi, saj zagotavlja popolno pravokotnost obdelovancev.

Štiristranski skobeljni avtomat Cube 3

OSEBNA IZKAZNICA:

Cube 3 – skobeljni avtomat za majhne in srednje obrate

  • 10x hitrejši kot debelinka in poravnalka
  • Natančno poravnavanje in visoka natančnost ponovitev
  • Hitra menjava dimenzije skobljanja brez izklopa stroja in popolnoma samodejno pozicioniranje vreten
  • Enostavno upravljanje z velikim, 10-palčnim zaslonom na dotik
  • Možnost povratnega transporterja, ki omogoča upravljanje z eno samo osebo 
  • Malo potrebnega prostora

Štiristranski skobeljni stroj Cube - čarobna kocka

Modela Cube in Cube Plus sta v zadnjih desetih letih zaščitni znak številnih obrtnikov po vsem svetu. S svojo odlično zanesljivostjo sta si hitro prislužila vzdevek “čarobna kocka”. Zdaj je tu Cube 3 – izpopolnjeni in naprednejši brat v družini Cube.

Postavi – vklopi – skobljaj 

Za manjše obrate je izjemno pomembno, da lahko stroj z delom začne takoj. Cube 3 je enostaven in intuitiven za upravljanje, berljivost 10-palčnega zaslona pa več kot odlična. Krmiljenje poteka popolnoma avtomatsko, zato lahko zaposleni z izdelavo natančnih izdelkov začnejo takoj, brez zamudnega šolanja. Izberejo le želene dimenzije obdelovanca in odvzem na poravnalnem in desnem vretenu. Vretena, poravnalna miza in desni prislon so motorno gnani in se samodejno pozicionirajo.

Več ne gre

Zakaj je Cube 3 skobeljni avtomat? Zaradi izjemne avtomatizacije procesa od začetka do konca popolnega izdelka. Izdelke namreč odlikuje izjemna natančnost, ki jo zagotavlja izvrstno vodenje obdelovanca, brez ročnega nastavljanja. Ohranili smo hitrost obdelave (delo je s Cube-om opravljeno desetkrat hitrejše kot z debelinko in poravnalko), izpopolnili pa vsak korak procesa.

Štiristranka Cube 3: avtomatsko – skoraj čarobno.

Fleksibilnost in robustnost

Nastavljene dimenzije obdelovancev lahko zamenjamo v nekaj sekundah – pri delujočem stroju. Sistemi za nadzor varnosti pa poskrbijo, da se sprememba aktivira, ko v stroju ni nobenega obdelovanca. Robustna kombinacija podnožja iz sive litine in materiala DUROCEM zagotavlja stabilnost, absorpcijo vibracij in mirno delovanje stroja.

Visoka zmogljivost na majhnem prostoru

Cube 3 je malček z močjo velikana, saj ga lahko premikate že s paletnim viličarjem. Nove funkcionalnosti so še bolj prilagojene temu, da vse naloge opravi tudi en človek. Opcijsko sta na voljo zlagalni avtomat in povratni transportni trak, ki poskrbita, da odvzem in vstavljanje obdelovancev lahko opravi en človek. Obdelovanec se namreč zdaj od izhodnega prostora samodejno pomakne nazaj na vhodni prostor k upravljalcu.

Štiristranski skobeljni stroj Cube 3 je fleksibilen tako pri nastavitvah 
kot pri prestavljanju – premikate ga lahko že s paletnim viličarjem.

Napake pri obdelavi? Ni mogoče!

Popolna pravokotnost obdelovancev je zlati standard stroja Cube 3. Še več. S funkcijo MoulderPreView se že pred obdelavo prikažejo dimenzije končnega produkta. Pri tem laserji projecirajo položaj vreten na poravnalni mizi. Uporabnik pa lahko še pred skobljanjem preveri odvzem.

S funkcijo MoulderPreview se že pred obdelavo 
prikažejo dimenzije končnega produkta. Napake? Ni mogoče!

Cube 3 raste skupaj s svojimi nalogami

Cube 3 je pripravljen na nove izzive, ko ste pripravljeni vi. Zasnovan je tako, da se lahko kasneje nadgradi s številnimi uporabnimi funkcionalnostmi in dodatnimi pripomočki ter tako raste skupaj z vašo proizvodnjo. To zagotavlja, da bo stroj še dolga leta zagotavljal odločen korak pred konkurenco.

Zakaj Weinig

Lastniki strojev Weinig so pripravljeni na vse izzive prihodnosti. Pri Weinigu imajo visoke zahteve za delovanje vsakega stroja, ki mora zagotavljati 100-odstotno kakovost izdelkov. Njihovo zanesljivo delovanje zagotavlja dobro razpoložljivost stroja, kar pa ima odličen vpliv na dobičkonosnost obrata. Weinigovi strokovnjaki odlično razumejo celoten proces obdelave – od začetnega reza do končnega zlaganja. Zato lahko ponudijo celovite rešitve iz ene roke.

Testirajte Cube 3 v živo

Cube 3 je sedaj na voljo za testiranje tudi za slovenski in hrvaški trg. Ob testiranju lahko izkoristite znanje naše predane skupine strokovnjakov in prodajno-tehničnih svetovalcev, ki vam bodo ponudili izvedbo Cube 3, ki bo prinesla kar največjo dodano vrednost za vaše potrebe. Pokličite nas in se dogovorite za termin testiranja. Z lastno, strokovno servisno mrežo pa zagotavljamo hiter servis in zagotavljanje nadomestnih delov skozi celoten življenjski cikel stroja.


Prijava na e-novice
Bodite prvi obveščeni o naših dogodkih, novicah in posebnih ugodnostih.

Iz naše ponudbe:

Weinig Cube 3
Weinig Cube 3

Skobeljni stroj za ravno štiristransko skobljanje z avtomatsko motorno nastavitvijo širine in debeline skobljanja. Tako za obrtnike kot za srednje velika podjetja - odličen nadomestek poravnalke in debelinke.

Weinig Powermat 700
Weinig Powermat 700

Vstopni model novejše generacije strojev za skobljanje in profiliranje s PowerLock vpenjanjem orodij in najhitrejšimi nastavitvami stroja za potrebno obdelavo.

Weinig Powermat 1500
Weinig Powermat 1500

Štiristranski skobeljni stroj nove generacije, ki z modularnim načinom gradnje omogoča maksimalno prilagoditev na zahteve kupca.  Pri tem poskrbi za optimalno učinkovitost skobljanja in profiliranja in vaš popoln nadzor nad proizvodnjo.

Weinig Powermat 2400 SP
Weinig Powermat 2400 SP

Stroj za tankorezno horizontalno razžagovanje.

Povezane novice

Ko je glavna prednost prilagodljivost, ne pa velikost

Ko je glavna prednost prilagodljivost, ne pa velikost

Kompaktna linija za spajanje konstrukcijskega lesa

Kompaktna linija za spajanje konstrukcijskega lesa

Sejem Ligna 2023 – tehnologija za prihodnja desetletja

Sejem Ligna 2023 – tehnologija za prihodnja desetletja

Nazaj na seznam