Table de Sud z inovativnim pristopom v nekaj letih do deset tisočega naročnika

Bliskovito rast je nizozemskemu izdelovalcu miz omogočila Weinigova širinska stiskalnica ProfiPress L II

Table du Sud, mlado nizozemsko podjetje za izdelavo miz, se popolnoma zanaša na sodobne tehnologije. Svoje izdelke prodajo izključno preko spleta, neposredno strankam. Za oglaševanje pa skoraj izključno uporablja družbene medije (Instagram) ali televizijske oddaje (RTL4: Woontips). Od ustanovitve leta 2014 do danes je mlada zagnana ekipa pokazalo osupljivo rast. Tako je več kot 10.000 zadovoljnih kupcev svoj dom opremilo z mizo ter drugim pohištvom po meri.

Table de Sud z inovativnim pristopom v nekaj letih do deset tisočega naročnika

Posebnost: Masivne mize iz hrastovine s kovinskimi ali hrastovimi okvirji po meri naročnika.


Prenova proizvodnje za večjo produktivnost

Do nedavnega je proizvodnja miznih plošč tekla na klasičnih stiskalnicah, kar je časovno zahteven proizvodni postopek, ki tudi ni bil prilagojen količini naročil, ki je strmo rasla. Zato so se odločili za obogatitev proizvodnje z Weinigovo širinsko stiskalnico ProfiPress L II. Njena visoka produktivnost je omogočila razvoj obstoječih neposrednih prodajnih kanalov podjetja in prilagoditev individualnim zahtevam strank.

Rešitev: ProfiPress L II 3600 x 1600 v izjemno široki izvedbi.

Na željo investitorja je bila največja širina stiskalnice, ki je v osnovi 1300 mm, razširjena na 1600 mm. Table du Sud na novi stiskalnici tako proizvaja mizne plošče dolžin od 1000 do 5000 mm ter debeline 20-60 mm. Tehnologija visokofrekvenčnega utrjevanja omogoča izjemno kratek čas utrjevanja lepila in mizne plošče zlepi v samo nekaj minutah.

Celoten postopek stiskanja od lamele do končne plošče si lahko ogledate na posnetku:


Potrebujete učinkovitejšo stiskalnico?

Popoln lepilni spoj, impresivna produktivnost in enostavno upravljanje so lastnosti širinskih stiskalnic Weinig ProfiPress, ki proizvajalce masivnih plošč postavljajo korak pred konkurenco in omogočajo hitro rast proizvodnje. V Intercetu smo specialisti za širinske stiskalnice. Naša ekipa tehničnih svetovalcev vam bo v pomoč pri izbiri prave linije, ki jo lahko prilagodimo tudi vašim posebnim potrebam. Ob strani vam stojimo tako pri zagonu kot šolanju zaposlenih. Z lastno servisno ekipo pa zagotavljamo strokoven servis. Vabljeni v naš prodajno-razstavni salon v Šenčurju, kjer bomo prisluhnili vašim potrebam. Prosimo, da nam termin obiska predhodno sporočite.



Prijava na e-novice
Bodite prvi obveščeni o naših dogodkih, novicah in posebnih ugodnostih.

Iz naše ponudbe:

Weinig ProfiPress L II
Weinig ProfiPress L II

 Kompaktna Weinig stiskalnica za širinsko lepljenje za manjše in srednje obrate ter industrijo. Utrjevanje spoja z visoko frekvenco.



Povezane novice

Team 7 in Weinig - brez kompromisov do najboljše kakovosti

Team 7 in Weinig - brez kompromisov do najboljše kakovosti

Nazaj na seznam