Vabljeni na Dneve lesene embalaže od 19. do 20. septembra

Weinig Dimter v Illertissnu (Nemčija) že četrtič organizira industrijsko stičišče proizvajalcev palet in lesene embalaže (zaboji, škatle…). Udeležite se dogodka organizirano s strani Interceta, vključno s prevozom in nočitvijo. Prijave so odprte, zagotovite si svoje mesto na dogodku.

Vabljeni na Dneve lesene embalaže od 19. do 20. septembra

25 milijonov kubičnih metrov lesa. Kako krepiti konkurenčnost v tej rastoči, a zahtevni panogi? Nemško znanje in izkušnje na tem področju so zdaj na voljo tudi slovenskim kupcem.

Weinig Dimter je združil moči z Nemškim strokovnim združenjem za leseno embalažo (HPE). Na Dnevih lesene embalaže od 19. do 20. septembra, bodo na enem mestu tehnologije, trendi in izkušnje s področja izdelave embalaže iz prve roke:

  • Stroji in programske rešitve ter visokozmogljiva linija za razrez elementov za embalažo, vključno z avtomatskimi stroji za dodajanje na vhodu in zlaganjem elementov na izhodu.
  • Prisluhnili boste strokovnim predavanjem in si ogledali, kako se v živo natančno in optimalno razrežejo vsi potrebni elementi na ustrezno dolžino in širino. Predstavljene bodo tudi vsi podporne programske rešitve za proizvodnjo lesene embalaže.
  • 21 gostujočih razstavljavcev bo predstavilo druge sestavne dele, ki iz vašega popolno razrezanega lesa naredijo celovite palete in embalažo

Visokoavtomatizirana linija za razrez elementov za palete, lesene zaboje...


Podjetje Weinig Dimter je specializirano za optimirne čelilnike za razrez na dolžino in stiskalnice za širinsko lepljenje masivnega lesa. Poleg tega že skoraj 70 let svetujejo industrijskim in obrtniškim podjetjem pri načrtovanju proizvodnje.

Intercet, dolgoletni partner Weinig Dimtra, letos svojim kupcem omogoča organiziran obisk dogodka s prevozom. V Illertissen se bomo odpravili 19. septembra ob 11h izpred prostorov Interceta v Šenčurju.

Potek programa:

19. september (torek): Odhod iz Šenčurja z organiziranim prevozom ob 11. uri, prihod v Illertissen v poznih popoldanskih urah. Hiter ogled strojev v razstavnem prostoru in udeležba na Weinig Dimter zabavnem večeru. Namestitev v hotelu in nočitev.

20. september (sreda): Obisk prireditve Dnevi lesene embalaže pri Weinig Dimtru, predstavitev strojev v živo, udeležba na strokovnih predavanjih in izmenjava znanja. Popoldan odhod domov z organiziranim prevozom. Prihod v Šenčur je predviden okoli 21. ure.

Cena organiziranega ogleda je 180 evrov za osebo. Vključuje prevoz, nočitev z zajtrkom v dvoposteljnih sobah, zabavni večer ter obisk prireditve.

Seznam predstavljenih strojev si lahko ogledate spodaj, poleg njih pa bo poudarek na programski opremi, ki omogoča natančen, avtomatiziran in varčen rez. Poleg strojev za proizvodnjo lesene embalaže bo tako za videti tudi druge stroje v Weinig Dimter razstavnem prostoru:


Več o sami prireditvi si lahko pogledate v letaku.

Prijave za udeležbo na dogodku zbiramo do petka, 8. septembra na naslovu info@intercet.si. Ob prijavi prosim navedite podjetje in imena vseh udeležencev s kontaktnimi podatki.

Prisrčno vabljeni!
Vaš Intercet tim


Iz naše ponudbe:

Weinig UniCut P
Weinig UniCut P

Idealen čelilnik za vstop v svet avtomatskega razreza fiksnih dolžin. Izredno uporaben stroj v obratih, ki se ukvarjajo z izdelavo palet, lesene embalaže ipd.

Weinig OptiCut S50+
Weinig OptiCut S50+

Zmogljivost, fleksibilnost, natančnost in maksimalna varnost: to so prednosti optimirnega čelilnika OptiCut S 50+. Vstopni Weinigov model ponuja različne možnosti uporabe za majhne in srednje obrate.

Weinig OptiCut S90
Weinig OptiCut S90

Najbolj zmogljiv model optimirnih čelilnikov s potisno roko - ne glede na to ali režete pakete letev,  profile, posamične deske ali okrogle palice.

Weinig ProfiPress L II
Weinig ProfiPress L II

 Kompaktna Weinig stiskalnica za širinsko lepljenje za manjše in srednje obrate ter industrijo. Utrjevanje spoja z visoko frekvenco.



Povezane novice

Palete in lesena embalaža (skoraj) brez odpadka

Palete in lesena embalaža (skoraj) brez odpadka

OptiPal programska oprema za optimirne čelilnike

OptiPal programska oprema za optimirne čelilnike

Schlesselmannove palete - tako dobre, da lahko postanejo tudi pohištvo

Schlesselmannove palete - tako dobre, da lahko postanejo tudi pohištvo

Weinig na Ligni pokazal svoj potencial

Weinig na Ligni pokazal svoj potencial

Nazaj na seznam