Vzeti nadzor proizvodnje in stroške odsesovanja v svoje roke

Oglejte si posnetek webinarja: Optimizacija odsesovanja na obstoječih napravah - za povprečen prihranek električne energije do 65 %

Visok strošek električne energije, visok strošek investicije in slabo delovanje odsesovanja. To so tri boleče točke, ki so jih lastniki in managerji lesnobdelovalnih obratov v naši anketi navedli, ko gre za odsesovanje v njihovem podjetju. Se najdete v tem?

Vzeti nadzor proizvodnje in stroške odsesovanja v svoje roke

Webinar, ki smo ga organizirali strokovnjaki podjetja Intercet in angleškega strokovnjaka za odsesovanje Energy Save Systems, je zato prikazal rešitev za ta izziv. Prikazali smo sistem DESA, s katerim podjetja prihranijo v povprečju 65 % električne energije za odsesovanje.  DESA odpravi tudi problem visoke investicije ob menjavi sistema za odsesovanje. Omogoča namreč optimizacijo odsesovanja na obstoječih sistemih, popoln nadzor nad odsesovanjem za vsak stroj in s tem tudi znižanje izpustov CO2.

Najkoristnejši poudarki webinarja: 


Udeleženci seminarja so povedali, da jih je najbolj prepričal živ vklop na sisteme DESA v različnih konkretnih podjetij, ki sistem že uporabljajo. Ta je pokazal konkretne meritve o prihrankih glede na velikost podjetja, število strojev, število izmen in panogo. Sistem DESA se namreč zaradi izjemno hitrih prihrankov običajno povrne v 6 do 24 mesecih. 

Si želite ogledati webinar? Pošljite nam zahtevo na [email protected] ali preko spletnega obrazca! Skupaj gradimo prihodnost lesno obdelovalne industrije v Sloveniji.

Nazaj na seznam