Weinig InTech hišni sejem navdušil udeležence iz naše regije

Nenehni razvoj novih izdelkov in načinov obdelave so predpogoj za obstanek na trgu. V zadnjem času se je temu priključilo še gibanje Industrija 4.0, ki omogoča boljši pregled nad proizvodnjo, krajše dobavne roke in v končnici manjši strošek proizvodnje.

Ta trend je bil jasno izražen na letošnjem Weinigovem hišnem sejmu InTech 2018. Vse inovacije, ki jih je bilo možno videti pri Weinig strojih za obdelavo lesa, so izvedene za zagotavljanje zgoraj omenjenega.

Weinig InTech hišni sejem navdušil udeležence iz naše regije

Udeleženci letošnjega sejma InTech iz naše regije so bili navdušeni nad razstavljenimi rešitvami in seveda nad samo proizvodnjo strojev v Tauberbischofsheimu v Nemčiji - glavnem sedežu vodilnega proizvajalca strojev za obdelavo lesa Weinig

weinig hišni sejem

Vsem bo zanesljivo ostal v spominu stroj, ki lahko v eni minuti izdela barik sod iz različno širokih desk za sode. Ravno tako robotski zlagalec elementov izza optimirnega čelilnika Weinig OptiCut S 90, ki lahko zlaga na paleto narezane elemente po poljubnem vzorcu. Pri skobeljnih strojih Weinig pa stroji s pomiki preko 100 m/min z izvrstno površino obdelave in rešitvami za hitro nastavljanje stroja.

predstavitev strojev na sejmu intech

Zainteresirani za stroje za izdelavo oken so dobili kompleksno informacijo o najnovejših možnih izvedbah Weinig CNC stroja za ekonomično proizvodnjo lesenih oken. Razstavljeni so bili štirje stroji, vsak od njih pa opremljen z drugim sistemom okenskih profilov. Tudi s te strani so bile informacije o možnih kotnih vezeh in pritrditvah steklitvenih letvic zelo zanimive.

stroji za izdelavo oken

Prijeten pa je bil tudi večerni del, ko smo uživali v showu ženskega ansambla Midnight ladies.

Optimirne čelilnike iz naše ponudbe si lahko ogledate tukaj, skobeljne stroje pa tukaj.


Iz naše ponudbe:

Weinig Powermat 1500
Weinig Powermat 1500

Štiristranski skobeljni stroj nove generacije, ki z modularnim načinom gradnje omogoča maksimalno prilagoditev na zahteve kupca.  Pri tem poskrbi za optimalno učinkovitost skobljanja in profiliranja in vaš popoln nadzor nad proizvodnjo.

Weinig ProfiRip 340
Weinig ProfiRip 340

Weinig ProfiRip 340 – večlistna krožna žaga z do 3 pomičnimi žaginimi listi za optimalen razrez lesa

Weinig OptiCut S90
Weinig OptiCut S90

Najbolj zmogljiv model optimirnih čelilnikov s potisno roko - ne glede na to ali režete pakete letev,  profile, posamične deske ali okrogle palice.

Weinig Conturex Compact
Weinig Conturex Compact

Vstopni model stroja v premium razredu strojev za izdelavo oken. Visoka inovativna tehnologija je posebej privlačna za majhne in srednje velike obrate. Conturex Compact ponuja vse prednosti preizkušene serije Conturex po dostopni ceni, kar ga naredi privlačnega tudi za manjše obrate.


Povezane novice

Hišni sejem Weinig InTech 2014

Hišni sejem Weinig InTech 2014

Weinigov hišni sejem InTech predstavil veliko vrhuncev

Weinigov hišni sejem InTech predstavil veliko vrhuncev

Weinigov hišni sejem letos malo drugače

Weinigov hišni sejem letos malo drugače

Nazaj na seznam