Dnevi skobljanja in profiliranja, 19. in 20.8.2020

Katere stvari so najbolj pomembne pri nakupu skobeljnega stroja? Kakšna izvedba je najbolj primerna za določen namen? Katere opcije so nujne in katere zagotovo koristne?

Na vsa ta vprašanja bomo odgovorili na tematskem dogodku "Dnevi skobljanja in profiliranja", ki se bo odvijal 19. in 20.8.2020 v naših poslovnih prostorih v Šenčurju pri Kranju. Poleg tega boste prvič lahko v živo videli novo generacijo Weinigovih klasičnih skobeljnih strojev Profimat serije.

Dnevi skobljanja in profiliranja, 19. in 20.8.2020

Dnevi skobljanja in profiliranja


Strokovno predavanje o skobljanju in profiliranju

Na predavanju se bomo osredotočili na sledeče tematike:

  • osnove skobljanja in profiliranja
  • kdaj štiristranski skobeljni stroj namesto poravnalke in debelinke?
  • nujna oprema štiristranskega skobeljnega stroja in različne uporabne opcije
  • klasično vs. hitro vpenjanje vreten
  • možna področja uporabe


Preizkus skobeljnih strojev v živo

Vse iz teoretičnega dela bo možno videti in preizkusiti v živo na različnih tipih skobeljnih strojev Weinig:

  • štiristranka Weinig Cube Plus - za štiristransko ravno skobljanje, opremljena dodatno tudi z mobilnim vretenom za skobljanje različno širokih obdelovancev enega za drugim;
  • skobeljnem stroju Weinig Profimat 30 in Weinig Profimat 50 - prva predstavitev nove generacije klasičnih Weinigovih strojev za skobljanje in profiliranje v Sloveniji 
  • skobeljnem stroju Weinig Powermat 700 - s PowerLock vpenjanjem orodja samo s pritiskom na gumb - v parih minutah tako lahko naredite menjavo orodja na drug profil!

Predstavitev strojev za obdelavo lesa Weinig v živo

Nekaj torej za vsak okus - seveda pa vam pri izbiri najbolj ustrezne rešitve za vaše potrebe pomagajo naši strokovnjaki. Lahko nas že sedaj pokličete na 04 2711 550 ali pošljete e-mail na info@intercet.si in si rezervirate čas za osebno svetovanje.

Dodajte si termin in lokacijo že sedaj v vaš koledar - 19. in 20.8.2020., v poslovnih prostorih podjetja Intercet v Šenčurju

Prisrčno vabljeni!
ekipa Intercet

P.S.: Seveda boste lahko v času tematskega dneva v živo videli tudi nekatere druge Weinigove stroje za obdelavo lesa iz našega prodajnega programa - npr. večlistno krožno žago VarioRip za optimiranje širinskega razreza, optimirni čelilnik OptiCut 200 za najbolj optimalen razrez letev na dolžino... 


Iz naše ponudbe:

Weinig Cube Plus
Weinig Cube Plus

Skobeljni stroj za ravno štiristransko skobljanje z avtomatsko motorno nastavitvijo širine in debeline skobljanja. Za manjša in srednje velika podjetja.

Weinig Powermat 700
Weinig Powermat 700

Vstopni model novejše generacije strojev za skobljanje in profiliranje s PowerLock vpenjanjem orodij in najhitrejšimi nastavitvami stroja za potrebno obdelavo.

Weinig Profimat 30
Weinig Profimat 30

Skobeljni stroj za manjše obrate. Vendar z veliko lastnostmi večjih sorodnikov v področju skobljanja in profiliranja. Hitre nastavitve stroja in odlična površina skobljanja. 

Weinig Profimat 50
Weinig Profimat 50

Vstopni model Weinig skobeljnih strojev za srednje velike obrate, s klasičnim vpenjanjem obdelovalnega orodja. Kot vsi ostali, izdelan v Nemčiji. Ugodno razmerje med zmogljivostjo in ceno.

Nazaj na seznam