Informacije

Intercet d.o.o.
Poslovna cona A 24
4208 Šenčur

Tel: 04 2711 550
Fax: 04 2711 551
Email: info@intercet.si

Stopite v stik z nami preko kontaktnega obrazca.

 
 
 

Rezervni deli

Za vse stroje iz našega prodajnega programa dobavljamo tudi rezervne dele, potrošne materiale in obdelovalna orodja.

 
 
 

Prospekt

Če želite prospekte naših strojev, izpolnite obrazec na tej povezavi.

 
 
 

Obisk pri nas

Obisk pri nas

Vsi stroji v našem razstavnem prostoru so priključeni in prepravljeni na delovanje. Naredimo lahko tudi teste z vašimi obdelovanci.

Več >>

 
 
 

Iskalnik po produktih

 
 
 

Stiskalnice za širinsko lepljenje

Stiskalnice za širinsko lepljenje

Stiskalnice za širinsko lepljenje masivnega lesa se v vse večji meri uporabljajo v proizvodnji masivnih plošč, okenskih lepljencev in konstrukcijskega lesa. Da bi lahko izpolnili zahteve kupcev, se uporabljajo vse bolj sofisticirani sistemi za obdelavo masivnega lesa.

Z optimalnim nanosom se prihrani ogromno lepila in hkrati zagotovi varna proizvodnja. Avtomatski sistemi za dodajanje in procesi, ki skrajšujejo čas utrjevanja npr. PVAc lepila, so ravno tako reakcije na naraščajoče povpraševanje po lepljenem lesu.

Za optimalno ustvarjanje dodane vrednosti se plošče izdelujejo s pomočjo inteligentnih procesov, ki omogočajo le minimalen zamik po debelini med posamičnimi lamelami. Za vse te izzive nudi Weinig s svojim proizvodnim programom stiskalnic za širinsko lepljenje optimalno tehnično rešitev.

 
Razvrsti produkte po:
 
 • Stiskalnica za širinsko lepljenje Weinig ProfiPress-L

  Stiskalnica za širinsko lepljenje masivnih plošč ProfiPress L je idealen stroj za proizvajalce visoko kakovostnih masivnih plošč. Je edinstven pri povezavi velike fleksibilnosti in produktivnosti pri istočasni izstopajoči kvaliteti končnih produktov. Tudi pri delu po naročilu so možne visoke dnevne kapacitete. S stiskalnico ProfiPress L lahko tudi manjši in srednje veliki obrati širinsko spajajo gospodarno in trgu primerno.

  Več o produktu »
   
   
 • Stiskalnica za širinsko lepljenje Weinig ProfiPress-T

  Stiskalnica za širinsko lepljenje ProfiPress T je taktna stiskalnica s polnjenjem v prečni smeri, in sicer je možno stiskati plošče do 5500 mm dolžine. Z izpopolnjeno tehniko je možno istočasno v enem taktu stiskati plošče različnih dolžin in širin. Proizvodni proces se lahko odvija v do šestih stiskalnih progah, pri čemer lahko dosežete največjo fleksibilnost pri običajni visoki zmogljivosti stiskalnice. Weinig kvaliteta spajanja je seveda samoumevna.

  Več o produktu »
   
   
 • Stiskalnica za širinsko lepljenje Weinig ProfiPress-C

  Stiskalnica za širinsko lepljenje Weinig ProfiPress-C ima visoko zmogljivost v standardu. Kapaciteta na izmeno se začne pri cca. 800 m² in to pri najvišji kvaliteti lepljenja. Od zgornjega sloja parketa preko klasičnih pohištvenih plošč, vrat, oken, krst pa vse do lepljenih nosilcev.

  Več o produktu »
   
   
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.