Informacije

Intercet d.o.o.
Poslovna cona A 24
4208 Šenčur

Tel: 04 2711 550
Fax: 04 2711 551
Email: info@intercet.si

Stopite v stik z nami preko kontaktnega obrazca.

 
 
 

Rezervni deli

Za vse stroje iz našega prodajnega programa dobavljamo tudi rezervne dele, potrošne materiale in obdelovalna orodja.

 
 
 

Prospekt

Če želite prospekte naših strojev, izpolnite obrazec na tej povezavi.

 
 
 

Obisk pri nas

Obisk pri nas

Vsi stroji v našem razstavnem prostoru so priključeni in prepravljeni na delovanje. Naredimo lahko tudi teste z vašimi obdelovanci.

Več >>

 
 
 

Iskalnik po produktih

 
 
 

Stroji za dolžinsko spajanje

Stroji za dolžinsko spajanje

Stroji za dolžinsko spajanje omogočajo postopek z zobatim spojem, ki je prepoznan kot najbolj stabilna metoda dolžinskega spajanja lesa. Linije se nekoliko razlikujejo, v kolikor gre za spajanje kratkih elementov (do 1000 mm, npr. za pohištvene plošče, okenske lepljence ipd.) ali za spajanje konstrukcijskega lesa (daljše od 1000 mm - KVH, BSH, duo- in trio nosilci...).

 
 • Linije za dolžinsko spajanje kratkih elementov

  Linije za dolžinsko spajanje kratkih elementov se uporabljajo v proizvodnji masivnih plošč, okenskih lepljencev ipd. Lahko so paketne ali pretočne.
  Več »
   
   
 • Linije za dolžinsko spajanje konstrukcijskega lesa

  Linije za dolžinsko spajanje konstrukcijskega lesa se uporabljajo za proizvodnjo lameliranih nosilcev (BSH), dolžinsko spojenih polnih profilov (KVH) ali Duo- in Trio nosilcev. Stroji serije CF, ki rezkajo zobati spoj pri vsakem posamičnem elementu posebej, so individualno prilagodljivi posameznim potrebam kupcev. Z linijo CF 300/10+ se npr. doseže čez 10 spojev na minuto (z vertikalnim ali horizontalnim spojem).
  Več »
   
   
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.