Novo razviti avtomatski zlagalnik za pakete osvojil kupce

Podjetje Campestrini iz Avstrije je popolnoma zadovoljno s svojo novo Weinig linijo za dolžinski razrez.

Novo razviti avtomatski zlagalnik za pakete osvojil kupce

Podjetje Campestrini iz Avstrije je popolnoma zadovoljno s svojo novo Weinig linijo za dolžinski razrez. Highlight linije je avtomatski zlagalnik za razrezane elemente OptiCut Stacker »P« iz linije DimterLine. Le-ta lahko zloži kompletne pakete, ki jih razrezuje optimirni čelilnik s potisno roko OptiCut S 90.

Na OptiCutu S 90 se paketi optimirano razrežejo ter se nato izvržejo ali pa potujejo naprej do mesta za avtomatsko zlaganje paketov. Paket razrezanih elementov se na prislonu na transportnem traku najprej še enkrat poravna, nato pa ga dolga, težka potisna roka prečno potisne v ustrezen položaj za prevzem. Na tem mestu paternoster prevzame paket in ga potiska navzgor do položaja za odlaganje - tu se paketi zbirajo do širine enega sloja, nato pa se cel sloj odloži na dvižno konstrukcijo.

Prednost tega postopka je dejstvo, da ima optimirni čelilnik standardno delovno višino 1000 mm, paternoster pa omogoča višino zlaganja do 1500 mm. Na liniji se lahko razrezujejo vhodne dolžine od 600 do 3000 mm, preseka od 40 x 15 do 280 x 180 mm.

Nazaj na seznam