Informacije

Intercet d.o.o.
Poslovna cona A 24
4208 Šenčur

Tel: 04 2711 550
Fax: 04 2711 551
Email: info@intercet.si

Stopite v stik z nami preko kontaktnega obrazca.

 
 
 

Rezervni deli

Za vse stroje iz našega prodajnega programa dobavljamo tudi rezervne dele, potrošne materiale in obdelovalna orodja.

 
 
 

Prospekt

Če želite prospekte naših strojev, izpolnite obrazec na tej povezavi.

 
 
 

Obisk pri nas

Obisk pri nas

Vsi stroji v našem razstavnem prostoru so priključeni in prepravljeni na delovanje. Naredimo lahko tudi teste z vašimi obdelovanci.

Več >>

 
 
 

Iskalnik po produktih

 
 
 

Stroji za brušenje in merjenje orodja

Stroji za brušenje in merjenje orodja

Stroji za brušenje in merjenje orodja Weinig predstavljajo celotno periferijo okoli skobeljnega stroja, s katero lahko izdelate nov profil v istem dnevu, kot zanj dobite naročilo.

Na računalniku izrišete profil, ki ga potrebujete, s CNC rezkarjem Isel naredite profilne šablone, na Rondamatu izdelate po šabloni profilne blankete in jih nabrusite, nato pa z OptiControlom še izmerite orodje.

Orodje in mere vnesete v krmilnik skobeljnega stroja in že ste pripravljeni na izdelavo novega profila!

 
Razvrsti produkte po:
 
 • Stroj za brušenje orodja Weinig Rondamat

  Stroji za brušenje orodja Weinig Rondamat serije so prikrojeni individualnim zahtevam. Naj gre za izdelavo profilnih nožev, brušenje ravnih ali profilinih nožev, žaginih listov ali rezkarjev za dolžinsko spajanje. Z ročnim ali popolnoma avtomatskim upravljanjem. Kar je skupno vsem strojem, je izredna preciznost.

  Več o produktu »
   
   
 • Stroj za optično merjenje orodja Weinig Opticontrol

  Stroj za optično merjenje orodja Weinig OptiControl omogoča hitro in natančno nastavljanje s pomočjo natančno izmerjenih orodij.
  Novi profili in nabrušena orodja zahtevajo novo pozicioniranje orodij v samem stroju, če želimo doseči natančne mere profila. Če mere orodja niso poznane, je to časovno in materialno potratno opravilo, ki mora biti opravljeno neposredno na stroju. S pomočjo izmerjenih orodij je lahko ta proces odpravljen oziroma prestavljen v orodjarno.

  Več o produktu »
   
   
 • CNC rezkar za izdelavo šablon Weinig Isel

  CNC rezkar Isel omogoča izdelavo profilnih šablon po katerih lahko kasneje na brusilnem stroju izdelamo profilni nož in ga kasneje tudi brusimo. Postopek je relativno enostaven - na računalniku izrišemo profil, ki ga želimo (ali ga npr. uvozimo iz AutoCada), nato pa na Islu izdelamo šablone.

  Več o produktu »
   
   
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.