Informacije

Intercet d.o.o.
Poslovna cona A 24
4208 Šenčur

Tel: 04 2711 550
Fax: 04 2711 551
Email: info@intercet.si

Stopite v stik z nami preko kontaktnega obrazca.

 
 
 

Rezervni deli

Za vse stroje iz našega prodajnega programa dobavljamo tudi rezervne dele, potrošne materiale in obdelovalna orodja.

 
 
 

Prospekt

Če želite prospekte naših strojev, izpolnite obrazec na tej povezavi.

 
 
 

Obisk pri nas

Obisk pri nas

Vsi stroji v našem razstavnem prostoru so priključeni in prepravljeni na delovanje. Naredimo lahko tudi teste z vašimi obdelovanci.

Več >>

 
 
 

Iskalnik po produktih

 
 
 

Vakuumska dvigala

Vakuumska dvigala

Vakuumska dvigala se uporabljajo kot pripomoček za dviganje težkih bremen in tako razbremenijo delavce, hkrati pa izboljšajo pretok materiala v proizvodnji.

Uporabljajo se na mnogih področjih, spodaj naštevamo le nekaj primerov uporabe - npr. za dviganje desk, nosilcev, plošč...

Kontaktirajte nas, da najdemo najbolj ustrezno rešitev za vaše potrebe.

 
Razvrsti produkte po:
 
 • Vakuumska dvigala za dviganje stekel/oken

  Okenske odprtine so vse večje, troslojna stekla za vgradnjo v okna so vse težja, obremenitev zaposlenih z vgradnjo stekel je prevelika, kvaliteta izdelkov pa se posledično manjša. Pri tem vam pomaga vakuumsko dvigalo za dviganje stekel teže do 300 oz. 500 kg.

  Več o produktu »
   
   
 • Vakuumska dvigala za dviganje plošč

  Vakuumska dvigala so v pomoč pri dviganju različnih plošč - masivnih, OSB, MDF, ivernih plošč... Večinoma se uporabljajo za dodajanje le-teh v stroje (npr. kontaktna brusilka, CNC stroj...) ali odvzemanje obdelanih elementov iz njih. Plošče lahko tudi zavrtimo za do 90° (npr. za dodajanje v vertikalno formatno žago) oz. do 180° (npr. ko pobrusimo eno stran plošče, jo zavrtimo za 180° in pobrusimo še po drugi strani).

  Več o produktu »
   
   
 • Vakuumska dvigala za dviganje desk

  Vakuumska dvigala se uporabljajo tudi za dviganje in prenašanje težkih desk, plohov ipd. Z njimi močno razbremenite telesni napor delavcev.

  Več o produktu »
   
   
 • Vakuumska dvigala za dviganje nosilcev

  Vakuumska dvigala se uporabljajo tudi za dviganje nosilcev. Prav tako se uporabljajo za dviganje gotovih sten pri proizvodnji lesenih hiš.

  Več o produktu »
   
   
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.