Intercet na Kongresu žagarskih obratov v Slavonskem Brodu

V Slavonskem Brodu bo 25.9. potekal že 11. kongres žagarskih obratov jugovzhodne Evrope. Gre za osrednje srečanje predstavnikov žagarske industrije s Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Slovenije, Srbije in drugih okoliških držav, ki je prepoznano na evropski ravni, kar dokazuje tudi vedno večje število tujih udeležencev, predvsem iz Avstrije, Nemčije, Italije in evropskih združenj iz Bruslja. Tematski poudarek letošnjega kongresa bo mobilizacija dodatnih količin surovin, pridobivanje nepovratnih sredstev iz EU skladov in zagotavljanje konkurenčnosti sektorja z inovacijami in tehnološkimi dosežki industrije 4.0.

Intercet na Kongresu žagarskih obratov v Slavonskem Brodu

Na dogodku bo s svojimi partnerji - skupino Weinig in podjetjem Energy Save Systems - sodelovalo tudi podjetje Intercet. 

Predstavili bomo rešitve za:

Vabimo vas, da se pridružite osrednjemu sektorskemu srečanju - več informacij tudi na http://www.kongres-pilanara.com/.


Iz naše ponudbe:

Weinig EasyScan+
Weinig EasyScan+

 Skenerji z visoko zmogljivosto in nizko investicijo - nov srednji razred Weinig skenerjev.


Weinig OptiCut 450
Weinig OptiCut 450

Pretočni optimirni čelilnik, ki omogoča podajanje, pozicioniranje, čeljenje in sortiranje pri neverjetni hitrosti in z odličnim izkoristkom. Zaradi velike kapacitete je smiselno dograditi avtomatsko dodajanje materiala, odlično pa se povezuje z avtomatskimi skenerji za prepoznavo napak.

Optimizacija odsesovanja DESA
Optimizacija odsesovanja DESA

Inteligenten sistem DESA nudi prihranek električne energije in denarja, zmanjša izpust CO2, hkrati pa infrastruktura sistema omogoča uporabo sistemov za avtomatizacijo poslovnih procesov (ERP) in implementacijo sistema pametne tovarne ESS-MIMO®. Naložba v sistem DESA se v povprečju povrne v 6 do 24 mesecih.

Weinig ProfiRip 450
Weinig ProfiRip 450

Weinig ProfiRip 450 – profesionalna visokozmogljiva večlistna krožna žaga z do 4 pomičnimi žaginimi listi za optimalen razrez lesa. Robustna konstrukcija in dolga življenjska doba.

Nazaj na seznam