Sejem Holz-Handwerk, 21.-24.3.2018, Nürnberg, Nemčija

Izkusite. Odkrijte. Naredite. Holz-Handwerk je sejem za vse, ki želijo ostati na tekočem z najnovejšimi trendi pri lesu, lesnih materialih, površinski obdelavi lesa in strojih za obdelavo lesa.

Sejem Holz-Handwerk, 21.-24.3.2018, Nürnberg, Nemčija

Obiščite nas na razstavnem prostoru skupine Weinig v hali 9 - pričakale vas inovativne rešitve, ki omogočajo boljši izkoristek surovine in prinašajo večjo produktivnost. 

Celoten čas bo na sejmu prisoten tudi predstavnik podjetja Intercet. Ker vam želimo omogočiti kar najboljšo predstavitev naših rešitev na sejmu, vas prosimo, da se predhodno dogovorimo za obisk našega razstavnega prostora. Več info na vinko.golmajer@intercet.si ali +386 41 617 219.

Sejemski vodič Weinig - Holzhandwerk_2018.pdf 


Iz naše ponudbe:

Weinig Cube Plus
Weinig Cube Plus

Skobeljni stroj za ravno štiristransko skobljanje z avtomatsko motorno nastavitvijo širine in debeline skobljanja. Za manjša in srednje velika podjetja, odličen nadomestek poravnalke in debelinke.

Weinig VarioRip 310
Weinig VarioRip 310

Večlistna krožna žaga VarioRip 310 predstavlja vstop na področje optimiranja širinskega razreza.

Weinig OptiCut S50
Weinig OptiCut S50

Je vstopni model optimirnih čelilnikov s potisno roko, ki je idealen za vse, ki želijo izboljšati ročen razrez na čelilnikih: zmogljiv, fleksibilen, gospodaren, natančen in varen.

Weinig Conturex Compact
Weinig Conturex Compact

Vstopni model stroja v premium razredu strojev za izdelavo oken. Visoka inovativna tehnologija je posebej privlačna za majhne in srednje velike obrate. Conturex Compact ponuja vse prednosti preizkušene serije Conturex po dostopni ceni, kar ga naredi privlačnega tudi za manjše obrate.


Nazaj na seznam