Sejma Holz Handwerk in Fensterbau Frontale, Nürnberg, Nemčija

V Nürnbergu (Nemčija) se bosta od 21. do 24.3.2012 vzporedno odvijala obrtniški sejem za lesnoobdelovalno industrijo Holz Handwerk in sejem za oknarje Fensterbau Frontale.

Sejma Holz Handwerk in Fensterbau Frontale, Nürnberg, Nemčija

V Nürnbergu (Nemčija) se bosta od 21. do 24.3.2012 vzporedno odvijala obrtniški sejem za lesnoobdelovalno industrijo Holz Handwerk in sejem za oknarje Fensterbau Frontale.

V hali 9 si boste na Weinigovem razstavnem prostoru na dobrih 1000 m2 lahko ogledali različne fleksibilne obrtniške stroje za širinski in dolžinski razrez lesa, in sicer univerzalno krožno žago FlexiRip, večlistni krožni žagi UniRip in VarioRip ter optimirna čelilnika s potisno roko OptiCut S 50 in OptiCut S 90. Od štiristranskih skobeljnih strojev bodo razstavljeni novi avtomatski štiristranski skobeljni stroj Cube za ravno skobljanje in 3 štiristranke nove generacije Powerline - Powermat 600, Powermat 1200 in Powermat 2400.

Za področje proizvodnje lesenih oken bodo razstavljeni Weinigov paradni CNC stroj za izdelavo oken Conturex C 216, nov CNC stroj za izdelavo oken in površinsko obdelavo (vrata ipd.) Multirex ter stroj za vstavljanje moznikov UniPin.

Na razstavnem prostoru podjetja Weber bodo predstavljene različne univerzalne kontaktne brusilke, tako za kalibriranje in brušenje masive, kot za brušenje furnirja ali brušenje laka. Ena od razstavljenih brusilk ima vgrajen tudi prečni trak, ki poleg ostalih prednosti omogoča tudi brušenje laka za dodelavo na visoki sijaj. Ne spreglejte tudi patentirane CBF enote, ki skrbi za brušenje brez sledov oscilacije brusnih trakov, in ISA/ISD sistem pritisnih elementov, ki skrbi za enakomerno prileganje pritisnih elementov površini in s tem neproblematično brušenje furnirja (brez prebrušenja robov). Tudi nova X-enota za brušenje ne bo manjkala - prepričajte se sami, kako lahko z eno enoto brusite tako vzdolžno, kot prečno!

Na razstavnem prostoru podjetja Stegherr (hala 9) bo možen ogled CNC stroja FD-E2 za izdelavo poljubnih vrtalnih in rezkalnih del pri oknih, stroja za NC narez okenskih letvic GLS in še mnogo drugih rešitev za proizvodnjo oken.

Pri Federhennu pa se lahko prepričate o kakovosti njihove montažne opreme za okna - od centrov za okovanje okenskih kril, kontrolnih stiskalnic, delovnih in steklitvenih postaj...

Več detajlov o samih eksponatih dobite v pdf priponki.

Celoten čas sejma bomo prisotni tudi predstavniki podjetja Intercet. Za kakršenkoli informacije nas lahko pokličete na 041 617 219 ali povprašate po nas na Weinigovem, Webrovem ali Steghrrovem razstavnem prostoru.

Prisrčno vabljeni!


Koristni podatki:

  • Kraj prireditve: NürnbergMesse GmbH, Messezentrum, 90471 Nürnberg, Nemčija
  • Odpiralni čas: sreda - petek od 9. do 18. ure, sobota od 9. do 17. ure
  • Cena: 15 € dnevna karta (25 € stalna karta); možno je naročilo preko interneta na strani sejma ((http://www.holz-handwerk.de/de/besucher/ (nem) oz. http://www.holz-handwerk.de/en/visitors/ (eng))
  • Sejma Holz-handwerk in Fensterbau Frontale sta strokovna sejma, ob vstopu se je potrebno registrirati (v primeru naročila vstopnice preko interneta, naredite to že na internetni strani)

Več informacij lahko dobite na www.holz-handwerk.de ali www.frontale.de.


Dokumenti

https://intercet.si/media/uploads/public/document/25-messeguide_nuernberg_2012_ger_lowres_sl.pdf

https://intercet.si/media/uploads/public/document/24-sejem_nurnberg_prihod_avto_sl.pdf

Nazaj na seznam