Informacije

Intercet d.o.o.
Poslovna cona A 24
4208 Šenčur

Tel: 04 2711 550
Fax: 04 2711 551
Email: info@intercet.si

Stopite v stik z nami preko kontaktnega obrazca.

 
 
 

Prospekt

Če želite prospekte naših strojev, izpolnite obrazec na tej povezavi.

 
 
 

Obisk pri nas

Obisk pri nas

Vsi stroji v našem razstavnem prostoru so priključeni in prepravljeni na delovanje. Naredimo lahko tudi teste z vašimi obdelovanci.

Več >>

 
 
 

Sejem Xylexpo, Milano, Italija

Sejem Xylexpo, Milano, Italija

V hali 2/1 si boste na Weinigovem razstavnem prostoru ogledali različne stroje za širinski in dolžinski razrez lesa, in sicer univerzalno krožno žago FlexiRip, večlistno krožno žago VarioRip, optimirni čelilnik s potisno roko OptiCut S 90 ter pretočni optimirni čelilnik OptiCut 450 Quantum, povezan s skenerjem za zaznavanje napak v lesu Easyscan.

Od štiristranskih skobeljnih strojev bodo razstavljeni novi avtomatski štiristranski skobeljni stroj Cube za ravno skobljanje, 2 štiristranke nove generacije PowerLine - Powermat 1200 in Powermat 2400 in 1 klasična štiristranka Unimat 218.

Za področje proizvodnje lesenih oken bo razstavljeni Weinigov paradni CNC stroj za izdelavo oken Conturex 124.

Več detajlov o samih eksponatih lahko dobite v .pdf priponki spodaj.

Prisrčno vabljeni!

 

Povezani produkti

 • Večlistna krožna žaga Weinig VarioRip 310

  Večlistna krožna žaga VarioRip 310 predstavlja vstop na področje optimiranja širinskega razreza. Kot pravi center za optimirani širinski razrez ima lahko do 2 pomična lista, ki ju v tem primeru krmili program RipAssist. Le-ta izračuna najoptimalnejši razpored razreza (z maksimalnim izkoristkom razreza) glede na širine, ki jih imate vpisane v krojni listi. Maksimalna višina rezanja je 110 mm, hitrostjo pomika do 35 m/min.

  Več o produktu »
   
   
 • Optimirni čelilnik Weinig OptiCut S 90

  Optimirni čelilnik s potisno roko OptiCut S 90 nudi oboje - veliko natančnost razreza in enostavno posluževanje. Poleg tega pa je visoko produktiven. Lahko ga uporabljate za enostaven razrez ali za polno optimiranje – stopnjo opremljenosti izbirate vi. Sedaj ali v bodoče, fleksibilnost je ohranjena.

  Več o produktu »
   
   
 • Optimirni čelilnik Weinig OptiCut 450 Quantum

  Z optimirnim čelilnikom OptiCut 450 Quantum ima Weinig svetovni rekord v hitrosti s 540 rezi na minuto! Na sejmu Ligna+ 2005 je bil ta rekord predstavljen tudi širši publiki.

  Več o produktu »
   
   
 • CNC center za izdelavo oken Weinig Conturex

  CNC center Conturex predstavlja vrhunsko zmogljivost in fleksibilnost za sodobne lesnoobdelovalne obrate. Z novimi CNC profilirnimi centri Conturex C 114 do C 226 se na področju proizvodnje oken odpira povsem nov Weinig svet. Vse prednosti preverjenega Conturexa so vam sedaj na razpolago v individualnih zmogljivostnih razredih. Vsak Conturex v enem samem delovnem prehodu prevzame naloge kar petih strojev – precizno, polnoavtomatsko in visoko fleksibilno.

  Več o produktu »
   
   
 • Skener za optimiranje dolžinskega razreza - Combiscan+ C

  Skener CombiScan+ v verziji C združuje celokupne Weinigove izkušnje iz dolžinskega razreza lesa v en in edinstven paket. Z različnimi senzorskimi opcijami se lahko skener prilagodi potrebam posamičnih kupcev in tako vedno daje najboljše rezultate. Trd ali mehek les, lepljenci za okna ali konstrukcijski les, letve ali plošče, proizvodnja pohištva ali opažnih plošč, s tem skenerjem boste vedno dobili optimalen rezultat.

  Več o produktu »
   
   
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.