Weinig OptiCut S60 Weinig

Optimirni čelilnik Weinig OptiCut S60

Ključne prednosti

Optimirni čelilniki s potisno roko

  • Visoka fleksibilnost
  • Polno optimiranje za visok izkoristek lesa
  • Enostavno posluževanje
  • Velik zaščitni pokrov za maksimalno varnost

Kratek opis

Optimirni čelilnik s potisno roko OptiCut S 60 je idealen za vse, ki želijo izboljšati ročen razrez na čelilnikih: zmogljiv, fleksibilen, gospodaren, natančen in varen.

Z novim avtomatskim optimirnim čelilnikom OptiCut S 60 boste danes delali učinkoviteje, enostavneje, vsestransko in z najvišjo mero varnosti. Še več: ne glede na to, ali razrezujete posamezne letve ali serije, OptiCut S 60 se lahko prilagodi vašim potrebam in v vsakem momentu korak za korakom nadgrajuje. In to za povsem sprejemljivo ceno.

Z OptiCutom S 60 že v standardu dobite software za optimiranje, s katerim lahko brez dodatne opreme optimirate vaš dolžinski razrez. OptiCut S 60 avtomatsko izračuna najboljšo kombinacijo razreza, ki jo dobi iz dolžin, vpisanih v krojni listi krmilnika.

Kot opcija sta na voljo avtomatsko merjenje dolžine obdelovanca in prepoznavanje napak v lesu, označenih s kredo. Le-ti naredita iz OptiCuta S 60 polnovredni optimirni čelilnik za dolžinski razrez v začetnem zmogljivostnem razredu. Za individualne potrebe so na razpolago še številne različne opcije, kot npr. krmilnik z ekranom na dotik OptiCom PRO. Ne obotavljajte se, kontaktirajte nas z vašimi potrebami.