Informacije

Intercet d.o.o.
Poslovna cona A 24
4208 Šenčur

Tel: 04 2711 550
Fax: 04 2711 551
Email: info@intercet.si

Stopite v stik z nami preko kontaktnega obrazca.

 
 
 

Prospekt

Če želite prospekte naših strojev, izpolnite obrazec na tej povezavi.

 
 
 

Obisk pri nas

Obisk pri nas

Vsi stroji v našem razstavnem prostoru so priključeni in prepravljeni na delovanje. Naredimo lahko tudi teste z vašimi obdelovanci.

Več >>

 
 
 

Enkrat Weinig - vedno Weinig

Enkrat Weinig - vedno Weinig

10.03.2011

Eden izmed največjih obratov za razrez lesa listavcev je svojo že obstoječo Weinigovo linijo za razrez lesa nadgradil za namen proizvodnje plošč iz masivnega lesa. Ponovno je sodeloval tudi Weinig.

Po dolžinskem razrezu na optimirnem čelilniku OptiCut gredo obdelovanci v popolnoma avtomatsko linijo, ki elemente fiksne dolžine a različnih širin širinsko spaja v plošče. Elementi različnih dolžin so pred tem postopkom dolžinsko spojeni. Poleg skobeljnega stroja Powermat 500, specialno opremljenega za skobljanje kratkih komadov, zajema novo naročilo tudi stiskalnico za širinsko lepljenje ProfiPress T 3500 HF, ki lamele lepi praktično brez zamika po debelini.

/hr/strojevi_za_drvo/strojevi_za_obradu_drva/cetverostrane_blanjalice/
 

Povezani produkti

 • Optimirni čelilnik Weinig OptiCut 200

  Avtomatski optimirni čelilniki OptiCut 200 serije predstavljajo močen koncept za dobičkonosen dolžinski razrez. Zanesljivo visoka dnevna kapaciteta dolžinskega razreza in neproblematično delovanje optimirnega čelilnika sta bistveni značilnosti serije. Tako univerzalni OptiCut 200, še zmogljivejši OptiCut 200 Elite kot tudi najbolj natančen OptiCut 200 Exact ponujajo v standardu polno optimiranje razreza vaših obdelovancev.

  Več o produktu »
   
   
 • Optimirni čelilnik Weinig OptiCut 450 Quantum

  Z optimirnim čelilnikom OptiCut 450 Quantum ima Weinig svetovni rekord v hitrosti s 540 rezi na minuto! Na sejmu Ligna+ 2005 je bil ta rekord predstavljen tudi širši publiki.

  Več o produktu »
   
   
 • Optimirni čelilnik Weinig OptiCut 450 Quantum II s skenerjem

  Z optimirnim čelilnikom OptiCut 450 Quantum II lahko dosežete sedaj hitrost max 450 m/min in ima za 15% več moči kot njegov predhodnik.

  Več o produktu »
   
   
 • Optimirni čelilnik Weinig OptiCut 450 FJ+

  Optimirni čelilnik OptiCut 450 FJ+ predstavlja povsem nove dimenzije pri razrezu kratkih komadov. Brez izgube kapacitete lahko varno reže kratke dolžine od 110 mm naprej, seveda pri zanesljivem ločevanju med dobrimi elementi in odpadkom.

  Več o produktu »
   
   
 • Stiskalnica za širinsko lepljenje Weinig ProfiPress-T

  Stiskalnica za širinsko lepljenje ProfiPress T je taktna stiskalnica s polnjenjem v prečni smeri, in sicer je možno stiskati plošče do 5500 mm dolžine. Z izpopolnjeno tehniko je možno istočasno v enem taktu stiskati plošče različnih dolžin in širin. Proizvodni proces se lahko odvija v do šestih stiskalnih progah, pri čemer lahko dosežete največjo fleksibilnost pri običajni visoki zmogljivosti stiskalnice. Weinig kvaliteta spajanja je seveda samoumevna.

  Več o produktu »
   
   
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.