Optimirni čelilnik Weinig zmanjša odpadek za 8% in več

Preverite sami na hišnem sejmu Intercet, kako optimirni čelilnik Weinig zmanjša odpadek pri dolžinskem razrezu za 8% in več v primerjavi z ročnim razrezom.

Optimirni čelilniki Weinig s krmiljenjem OptiCom optimirajo dolžinski razrez in s tem znatno zmanjšajo odpadek pri razrezu. Pri npr. 8% zmanjšanju odpadka in razrezu 5.000 m3 lesa letno tako lahko prihranite 40.000 EUR (pri vrednosti lesa 100 EUR/m3)!

Optimirni čelilnik Weinig zmanjša odpadek za 8% in več

Optimirni čelilnik Weinig OptiCut 200, ki bo razstavljen tudi na hišnem sejmu Intercet (16.-18.10.2019), je opremljen s krmiljenjem OptiCom. Le-ta vedno preračuna najboljšo kombinacijo razreza letve v skladu z dolžinami in količinami, ki jih vpišete v krojno listo stroja. Upravljanje poteka preko ekrana na dotik, seveda pa je možno stroj povezati z računalnikom v pisarni. Tam lahko pripravite krojne liste in jih pošljete na stroj ali pa spremljate statistiko proizvodnje (razrezane količine, izkoristek, ...).

Seveda so vsi optimirni čelilniki Weinig OptiCut opremljeni s sistemom, ki zagotavlja natančen in pravokoten razrez, z nadzorovanim izhodom žaginega lista iz obdelovanca pa se iztrganine zmanjšajo na minimum. 

Sortirni sistem na izhodu stroja je vedno prilagojen potrebam kupca (dolžina le-tega, število boksov za sortiranje), možnosti pa so praktično neomejene.

Prepričajte se sami na hišnem sejmu Intercet 2019 (16.-18.10.2019) v naših poslovnih prostorih v Šenčurju!

Prisrčno vabljeni!

Vinko Golmajer
Intercet d.o.o.

P.S.: Imate že sedaj vprašanja? Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca, e-maila [email protected] ali nas pokličite na 041 617 219.

Prijava na e-novice
Bodite prvi obveščeni o naših dogodkih, novicah in posebnih ugodnostih.

Iz naše ponudbe:

Weinig OptiCut 200
Weinig OptiCut 200

Vstopni model med pretočnimi čelilniki za obrate z večjo dnevno kapaciteto pri dolžinskem razrezu.

Weinig OptiCut 450
Weinig OptiCut 450

Pretočni optimirni čelilnik, ki omogoča podajanje, pozicioniranje, čeljenje in sortiranje pri neverjetni hitrosti in z odličnim izkoristkom. Zaradi velike kapacitete je smiselno dograditi avtomatsko dodajanje materiala, odlično pa se povezuje z avtomatskimi skenerji za prepoznavo napak.

Weinig OptiCut 260
Weinig OptiCut 260

Zmogljivejši model pretočnih optimirnih čelilnikov z VarioSpeed pomikom vhodnega traku in jaškom za izmet odpadkov. Hitrost pomika do 260 m/min.

Nazaj na seznam